Wednesday, July 22, 2009

M-am înlenit cu totul

Salut lume. Lenea-i mare cucoană :) În ultimul timp nu am făcut nimic pentru a creşte veniturile. Din considerentul că mii lene, sau ca mă plictisesc, caut ceva nou şi interesant. Pînă cand nu am gasit nimic care ar merita atenţia mea. Înseamnă că rău am căutat.
Lenea nu e ceva rau la 100%. Lenea te face să pui mintea în mişcare pentru a optimiza/automatiza unele aspecte ale muncii online. Dar cand inti în strarea asta de lene şi stai acolo prea mult timp, devine deja periculos, începe depresia - it is not good, it sucks. Cu timpul pierzi încrederea că în internet se poate caştiga bani pentru o maşină, un apartament, un iaht (ca al lui Abramovici), un avion şi altele. La moment, caştigurile de pe net sînt pentru mine un hobby. Oricum, am planuri Napoleon (cel puţin aveam :)) în privinţa acestui hobby, dar vremea va arata ce va mai fi.
Pentru a ieşi din aşa stare e nevoie de un ghiont din exterior, daca din interior nu ajută. În dependenţă de cat e de avansată starea ghiontul trebuie să fie şi el la nivel. Aşa că cine are mănuşi de box sau o bită penrut baseball vă rog să lăsaţi un replay la acest mesaj. Gluma-i glumă, dar o doză de adevăr este ;)

2 comments:

  1. "...caut ceva nou şi interesant. " - ei asha ceva nu exista...
    Este o modalitate de a ieshi din lene: RedBull sau Tiger care te incarca cu energie :D

    ReplyDelete
  2. nish nu stiam ca am iaht ... cool ... invit pe toti money makerii cu iahtu pe Nistru la festivalul lenii ...

    ReplyDelete