Friday, November 20, 2009

Script - Torrent Search Engine

Toţi ştiu că pentru a face bani este nevoie de trafic (vizitatori), vizitatorii cauta informaţie, deci avem nevoie de content. Content rapid se poate face cu un script de genu Torrent Search Engine. Demo. Acesta costa $35. Cine doreşte acest script gratis ma contactează ;) . Ce am facut eu cu acest script, am luat un domen şi am pus pe el o singură pagină, timp de o luna, am acumulat nişte backlinkuri. În acest timp am găsit un CssTemplate cu care am învelit scriptu, ca să pară mai original. Ce sa primit vedeţi aici findtorrents.in , despre cum l-a indexat google şi ce trafic dă voi scri într-un post ulterior.

Ce e Procrastinarea?

Mai întîi de toate aceasta este specific pentru fiecare om, dar cu măsură, cand acestă măsură este trecută de multe ori acesta devine o problemă. De multe ori ne întrebăm de ce nu am reuşit să fac totul ce mi-am plănuit pe azi, sau chir nu am reuşit nimic (se întîmplă şi aşa). Procrastinarea este termenul ştiinţific pentru ceea ce numim noi Lenea, într-un mod sau altul.

Procrastinarea este un comportament caracterizat prin amânarea acțiunilor sau a sarcinilor pentru mai târziu. Psihologii citează adesea procrastinarea ca fiind un mecanism de combatere a anxietății asociate cu începerea sau finalizarea unei sarcini sau a unei decizii. wikipedia
Materiale referente:

Wednesday, November 18, 2009

Bani cu Depositfiles

Depositfiles, e un fel de RapidShare, cine nu ştie. Salut la toţi ;) . Cine nici Rapidshare nu ştie ce e pot să nu citească mai departe (sigur că sunt de aceştia). Cu Depositfiles faci bani în felul următor: încarci la ei pe servere fele de fel de hlam (filme, muzică, arhive, etc.) primeşti un link pe care îl plasezi acolo unde ai trafic, pentru fiecare 1k download-uri ai $5.
Nu demult a aparut la ei aşa un tool, Flash Uplaoder










tot ce se incarca prin el, se încarcă la mine în folder, şi p/u download tot mie-mi vin banii.
Ideea este următoarea: faci un site e.g. myfavouritemp3.com sau oricare alt favourite, pe site va fi tool-u de mai sus pentru upload şi mai jos ultimele 10-20 mp3-uri care au fost încărcate anterior pentru download. Rămîne tot asta de promovat, cel mai bine în burjunet, reţele sociale, facebook, myspace.
Apropo, la înregistrare primeşti bonus $5, minim de extragere fiind $10 ;), prin webmoney şi paypal. Pentru referalii mei acord suţinere tehnică şi morală ;). Link pentru înregistrare în Depositfiles.

Tuesday, November 3, 2009

banii din octombrie - $356.51

sexrevenu - $17.52
adsense - €41.12 sau $60.79
sape-xap-uniplace - $14.20
rxcash.biz - $216.25 + $33.75 (un pending de luna trecută)
mp3fiesta-movieberry - $14

total - $356.51 sau €241.16

Am trecut adsenseu în euro, acum tot calculez şi în euro şi în dolari(că-s mai mulţi):)
Din simplă coincidenţă după aceasta venitu din adsense a scăzut cu 40% :( . O creştere somţitoare se vede la rxcash, it is good, it is not suck :) (replica cea mai polulatră al lui Ivekt). Heh, nu-i chear cel mai strălucit rezultat dar nici unul rău, de trăit spoate.