Wednesday, December 23, 2009

El Empleo - Angajatul

Un filmuleţ care reflectă realitatea crudă despre ce înseamnă să fii angajat. O lume în care fiecare personaj e pe post de un careva obiect, care lucreză cuier, care masa, scaun, semafor, care... Acest film de scurt metraj a provocat furor la festivalul CROC.În sociatea noastră, toate instituţiile ca grădiniţa, şcoala, universitatea, etc. au menirea de a transforma oamenii în astfel de obiecte (vorbind la figurat). Dacă aveţi posibilitatea să treceţi peste una sau mai multe din aceste trepte nu ezitaţi s-o faceţi. Nu deveniţi zombi. Depuneţi toată rezistenţa.

6 comments:

 1. Cruel life, dar asta e, cineva tre sa le faca shi pe toate astea.
  ps: unde e cel care nu face astea? adica exista oare?

  ReplyDelete
 2. Ideea acest-ul fiml este de a informa populaţia în ce fund se află şi în ce direcţie se mişcă. Unii nu vor să recunoască că aşa este pentru că e mai simplu să nu-ţi baţi capul (fuckin matrix). Oricum procesul merge mai departe cu s-au fără acest film.

  ReplyDelete
 3. mda... intradevar e realitatea... este cruda dar adevarata!

  ReplyDelete
 4. recomand pe aceeasi tema filmul "Up in the air" cu 6 nominalizari la Oscar 2010.

  Iar pentru cei ce au pasiune si habar de "online", recomand sa isi construiasca propria afacere si sa nu isi vanda ideile pentru 2 lei oferiti de un oricare patron.

  Lucrez de 6 ani in online si stiu ce spun, nu se merita sa imbogatesti pe altul, iar noi sa ne nultumim doar ca avem un job...

  PS: Am dat de acest blog astazi, si l-am indragit, scrii adevarul si bravo pentru ceea ce faci, iti urez tot mai multi ani :)

  ReplyDelete
 5. *la sf. am vrut sa spun tot mai multi bani, dar e de bine si cu ani:)))

  ReplyDelete
 6. Just wanted to let you know and say very great job on your blog. I for one agree with what you are saying and hope to see more of your posts in the near future.Gunmetal

  ReplyDelete