Wednesday, September 30, 2009

Stimul-Cash. Iniţiere teoretică

Just what the doctor ordered!

Există aşa o opinie, că dacă abia începi să înveţi a face bani online, şi în afară de a da clickuri pe linkuri in buxto şi a completa forme pentru $0.01 - $0.05 nu ştii atunci pharma nu e pentru tine. Din păcate asta e realitatea.
Cu Stimul-Cash ai opţiunea de a lucra prin 3 modalităţi:
  1. Propria farmacie, cu domen şi hosting personal sau subdomen şi hosting de la stimul-cash(mai puţin avantajos)
  2. Procurarea traficului in sisteme PPC (Pay Per Click) a lea Adwords.
  3. Obţinerea traficului cu ajutorul doorway-urilor.
Stimul-Cash îţi ofera o gamă largă de tool-uri pentru lucru după modelul nr.1, şi anume banere de tot felul, subdome şi hosting gratuit, scriptul pentru farmacia propriu zis cu diferite şabloane, şi xml feed-uri.
Al doilea model, tot nu e recomandat pentru a incepe, sau daca ai $300-$500 pentru experimente, poftim :)
După al treilea model se lucrează în felul următor: se face un doorway pe profilul unui forum sau unei reţele sociale (vedeţi topul siturilor dupa buy 'denumirea unei pastile') , acest door conţine link spre pastila care o promovăm cu id-ul nostru. Acum spre acet door trebuie pus cat mai multe linkuri de pe alte situri cu ancor respectiv, de obicei asta se face prin spam. Ca rezultat acest doorway este ridicat în topul motoarelor de căutare şi aduce trafic. Nu exista garanţie că el va fi indexat, va ajunge in top, va rămîne acolo 1-2 zile, o săptamînă sau mai mult, totul este relativ. Dacă e ceva clar, nimic nu vă sperie :) atunci foc la ghete ;)

No comments:

Post a Comment