Wednesday, April 29, 2009

5 motive pentru eşecul în câştigurile online

Nu puteţi să câştigaţi bani pe Internet? Câştigaţi, dar puţin? Acest articol vă va ajuta să înţelegeţi problemele dvs.

Motivul numărul 1
Desigur lenea. Sunteţi leneş, nu vă puteţi concentra la muncă. Nu vă voi spune cum să luptaţi cu această , pentru că e practic inutil. Da, şi singur sufer de această problemă.

Motivul numărul 2
Credeţi în basme. Câştiguri din descărcari, din clicuri pe bux.to şi altele de acest gen. Aceasta este în principal un caz clinic.

Motivul numărul 3
Lucraţi în direcţia greşită. Sunteti harnic, insistent, dar nu lucraţi în direcţia cea bună. De exemplu, vindeţi maşini plasînd anunţuri pe site-uri pentru copii. Sau poate caracteristicile / serviciile dvs nu sunt solicitate. De exemplu, submitul în directoare nu este la fel de important ca acum un an.

Motivul numărul 4
Aşteptaţi o minune. Aţi creat un site şi aşteptaţi mii de clicuri pe reclamele adsense? Acest lucru nu se întâmplă. Trebui să lucraţi lung şi greu pe site, ca sa aveţi cel puţin câteva sute de persoane pe zi. De obicei apare la 95% din totalul noilor veniţi în câştiguri pe Internet.

Motivul numărul 5
V-aţi limitat la o singură sursă de venit. Veniturile vor fi, cu certitudine, dar nu trebuie să vă limitaţi la o singură sursă de venit, pentru că într-o zi veţi rămîine fără bani, trebuie să utilizaţi mai multe surse de venit. De exemplu, Freelance, Schimb de link-uri, schimburi de ştiri, programare, webdesign, etc

Originalul in limba rusă: 5 Причин неудач в online заработке

1 comment: