Monday, August 11, 2008

Veniturile pentru luna Iulie - $427.08

Rezultatele din luna Iulie 2008

Adsense - $386.24
WidgetBucks - $18.63
getafreelancer.com (referals) - $12
sape.ru ~ $3.25
mp3fiesta.com - $6.96

total - $427.08

Adsense sh-o luat revansha pentru luna iunie.
Widgetbucks tot o crescut putin ,da cu asha tempuri departe nu ajungi :)
Restu, fignea, copeici.
Ceva nou, am inceput lucru cu AdultProfit.ru
poftim ca referali ;) Pe scurt, in ce consta lucru cu adult profit: daca aveti adult situ-ri, puneri banere si monetizati-va traficul. Important! Traficul se accepta numai din urmatoarele tari: Russia ($2.5 per SMS), Ukraina ($1.4 per SMS), Kazahstan ($1 per SMS).
Alta metoda de lucru sint doorway-urile, adic Black SEO rullezz ;), exemple multe gasiti in rambler.ru dupa orice adult cuvint kee.
Mai detaliat: luati un domen .ru shi hosting de 300-1000MB , creati 5-6 subdomenii, incarcati pe fiecare circa 1,5k-2k dooreay-uri, si adaugati in addurl la yandex, rambler, daca avati sitemap adaugati la google. Pentru incepatori recomand doorgenu red.buton, daca aveti la dispozitie $60.
Vom vedea la sfirsitul lunii rezultatele.

P.S. Pentru cei care doresc sa inceapa cariera de moneymaker online ;), si habar n-au de la ce sa inceapa, important e sa face-ti ceva, sa incercati diferite metodologii de lucru, la inceput este un haos in lucru, dar cu timpu acesta trece, si lucrurile devin mai clare. Bafta la toti.

P.S.S cei doi subscriberi pftim in comentaii, cu opinii, propunei ideii, poate facev ceva skimb de experientza. Gata, toti la lucru.

1 comment: