Saturday, January 31, 2009

paranoia de la Google

Acum Google a intrat intr-o paranoie totala :) La orice request î-mi întoarce rezultatele cu un link adăugător -> This site may harm your computer. (Acest site poate dauna computerului tau.).



După ce urmez orice link, apare avertizarea:




Ce boala se intampla la google? au baut toti acolo "troynoi odecolon" :).

Thursday, January 15, 2009

Backlinkuri cu CommentLuv

Unele bloguri au aşa un plugin CommentLuv. Un ceckbox mai jos de forma pentru commntarii cu textul: Enable CommentLuv which will try and get your last blog post, please be patient while it finds it for you. Cum se înţelege din descriere, acesta încearca şi insertează un link la ultimul post din blogul care-l înscrii în câmpul homepage. Aşa dar, cautam in google "Enable CommentLuv which will try and get your last blog post, please be patient while it finds it for you" + {cuvintul kee} , de exemplu fishing , rezultatele sunt bloguri cu acest plugin instalat. Mai departe e clar, lăsăm un comentariu decent, ca moderatorul să nu banuiască că e spam, şi vuala, avem un link din câmpul homepage şi unul în comentariu la ultimul post din blog.

Bafta în spaming ;)

Wednesday, January 14, 2009

under cover

Sărbătorile au trecut, vodka şi bere a mai ramas, veselia continuă :)

Sunday, January 4, 2009

Rezultatele 2008 - Planuri 2009

Mai întîi veniturile pentru luna Decembrie

Adsense $100.21
icoocash2 $3.27
getafreelancer $12

total: $115.48 , la acelaş nivel ca şi decembrie 2007.

În 2008 am câştigat puţin mai mult de $3k, în mediu câte 250$ pe luna. În R.Moldova este lume care munceşte pentru un salariu şi mai mic. :(

Planuri pentru 2009: Să creez un venit stabil de $500+ pe lună, circa $17 pe zi.