Friday, December 19, 2008

Traffic din Yahoo Answers - Ghid

Daca sunteti in cautarea unei surse libere de traffic, simpla si garantata metoda de a trimite un numar nelimitat de vizitatori pe site-ul dvs. sau blog-ul, este Yahoo! Answers Traffic.Acest Ghid va va fi nespus de util pentru a va ajuta sa incepeti instantaneu.

Sute de marketing prin Internet utilizeaza aceste tehnici de a trimite trafic catre site-ul lor pe comanda!

Partea cea mai buna este ca este in intregime gratuita de a utiliza si de a putea incepe sa vada rezultatele instantaneu!

Ghidul Yahoo! Answers Traffic va face usor de a lansa un blog sau website-ul la nici un cost! Direct de trafic la orice pagina doriti in termen de secunde - nr zile de asteptare pentru rezultate!

Downloads:
DOC PDF

Tuesday, December 16, 2008

Google Zeitgeist - Hot Trends 2008

Google a publicat cele mai populare cautari pentru anul 2008
http://www.google.com/intl/en/press/zeitgeist2008/

  • sarah palin
  • beijing 2008
  • facebook login
  • tuenti
  • heath ledger
  • obama
  • nasza klasa
  • wer kennt wen
  • euro 2008
  • jonas brothers
La fel au facut shi Yahoo(http://buzz.yahoo.com/yearinreview2008/) si Ask(http://about.ask.com/en/docs/2008/topqueries.shtml)

Monday, December 15, 2008

Top Webmasters Earnings

Cand cainele nu are ce face, siguri stiti ce face ;) , da webmasteru priveste in TOP :)
Acest post are menirea sa motiveze cititorii blogului spre crestere in online moneymaking ;)

TOP Mp3 fiesta (Nu mare lucru aici, pentru ca ei nu demult au revenit la lucru)

TOP Klikvip (ai ce vedea aici ;))

TOP Umaxsearch

Wednesday, December 10, 2008

E destul sa cunosti un limbaj de programare pentru a fi programator?

Pentru a fi programator nu e destul sa shtii un limbaj de programare (sau doua, trei). E nevoie de o gandire specifica. Totul se poate invata, chiar si modul de a gandi ca un programator ;) Daca un limbaj il poti invata intr-o luna, doua , logica se invata cu anii. Pe de alta parte, cu cat mai mult avansezi in profesie cu atit mai lenos devii ;) Apare asa numitul "комплекс бога". Tolaneala e buna treaba dar cu masura. Cand nu ai chef de invatat, de lucrat nu trebuie sa te opui acestei forte, nu trebuie sa te fortezi, trebuie sa astepti sa treaca aceste momente, pentru ca mai apoi sa revii la munca productiva cu noi forte si idei.

Am scris acest mic post ca raspuns la articolul http://moldova-search.blogspot.com/2008/02/programarea-de-unde-incepem.html.

Friday, December 5, 2008

Independenta Financiara

Oricine care nu poate săşi acorde personal două treimi din timpul de veghe ar trebui să fie recunoscut ca un sclav.
Friedrich Nietzsche

Ce-l face pe om sclav? Correct! Banii! Aproximativ toata populatia matura din societaea in care traim sint sclavi. 70-80% din timpul de veghe in fiecare zi omul o petrece la locul de munca. Face schimb Timp+Sanatate = Bani. Ca mai apoi dupa 30, 40ani de munca sa faca invers, sa dea bani(daca-i mai are) pe sanatate. Asta este realitatea cruda, dar, avem de ales?

Multi oameni traiesc fara tel in viata. 90% din vieti is foarte asemenea si decurg dupa acelas scenariu (cu putine diferente). Multi i-si dau seama de acest fact dar nu prea au idei ce ar putea face. Nici eu nu am , asa ca nu ma intrebati :)

Independenta Financiara este libertatea. Ea presupune de a avea una sau mai multe surse de venit pasiv(rezidual), care nu necesita implicarea proprietarului in fiecare zi cate cel putin 8 ore. O modalitate de a crea o sursa de venit pasiv este Internet Marketingul. Ce si cum se maninca : use google ;)

Wednesday, December 3, 2008

Ce poti face cu banii

O idee ce poti face cu banii castigati ;)

Camasa cu cravata


Rinocer


Pisicuta

Rechin

Aparat foto

Monday, December 1, 2008

Veniturile pentru luna Noiembrie $99.45

Rezultatele din luna Noiembrie 2008
Adsense $71.57
icoocash2 $1.58
adultprofit $3.3
getafreelancer $23

total: $99.45

Mai Detaliat.
Adsense. Sursa principala de trafic a murit. Nu-i trafic, respectiv nu-s bani :( . Morala este, tre buie de lucrata mai mult la proecte sigure. Dooruri, sploguri google le baneaza pe un capat ;)
icoocash2. Adult affilate program, Pay per action. Platesc pentru 30 secunde de vizionare a tubului pentru adulti. Se mai spune in popor despre acest program ca este White Adult Biz. Ratio este de 1:3 (priveshte fiecare al treilea vizitator).
adultprofit. 2 SMS-uri de pe doowayurile facute cu vreo 2 luni in urma.
getafreelancer.com bani de pe referali.