Wednesday, September 3, 2008

Google Chrome - Primele impresii

In sfirsit Google si-a lansat propriul web browser sub nume Chrome (la moment in versiunea Beta). Primele impresii dupa instalare, parka ar fi o aplicatie RIA intr-un browser "obisnuit" in regim full-mode ;). Interfata e foarte bine conturata, intuitiv clara. Chrome va concura cu asa monstri ca IE, MozilaFireFox si Opera. La moment este disponibila numai versiunea pentru Windows, aici download Google Chrome , ulterior vor aparea versiuni pentru Linux si MacOS.
Paginile se incarca mai rapid ca in IE sau FireFox, asta se datoreaza unei noi tehnici de cacheing. Cu toate ca mai are mult pina la FireFox, de navigat cu Chrome es
te mult mai fine ;) Recomand s-al incercati.
In final un screen , pentru cei care nu doresc sa si-l instaleze :)

Veniturile pentru luna August - $387.83

Rezultatele din luna August 2008

Adsense - $341.26
WidgetBucks - $16.60
getafreelancer.com (referals) - $19.50
sape.ru ~ $5.47
mp3fiesta.com - $0.0
adultprofit - $5.0

total - $387.83

Nimic nou. Am lucrat f. putin , respectiv niciu un progress. AdultProfit, de pe un singur door(1,5k pagini) in timp de 1 saptamina a dat ~ 150 - 200 unici care s-au convertit in 2 SMS cate $2,5. Google o papat door-u dupa 3-4 zile, pina in prezent da cate 2-3 unici. In Rambler a ajuns dupa o saptamina si o dat cel mai mult trafic, dupa aceasta ban. Yandex deloc n-a reactionat. Acesta poate fi socotit primul meu test in Black Seo care a dat cat de cat ceva rezultate. Facem concluziile si mergem mai departe.

Monday, September 1, 2008

1 septembrie. felicitari

felicitati la toti care invata cu 1 septembrie ;) ziua internationala a cunostintelor. Respect si uvajuha, iaka sha. Tare bine ca ey am scapat de asha ceva, dar cu placere as mai merge vreo 2 ani la facultate, nu era deloc rau, fete ... bautura, numai ca de 2 ori pe an era sesia, mda. si inca ceva, recomand de citit :

If You Want to Be Rich & Happy: Don't Go to School? : Ensuring Lifetime Security for Yourself and Your Children