Thursday, March 6, 2008

Primul post

Salut lume!
Despre bani in internet am aflat mai mult de un an in urma. Metode de genu Surf, Reading mails, klick aici click dincoace nu m-au fascinat din start, dupa o sapamina de clicking am lasat-o balta. Apoi a urmat partea teoretica (bloguri, forumuri), care si mai continuie si in prezent. Asa am aflat despre SEO (Black and White), apoi am aflat despre SMO, PPC, PPL sau PPA, CTR, ECPM si multe altele.
Cel mai motivat am devenit atunci cand navigind in internetul rusesc am desoperit o comunitate "homelessin...", oameni care castigau bani in internet pentru asi procura un apartament si publicau lunar veniturile lor, veniturile erau in jur de 3-5 mii de $. Banii straini m-au motivat sa cercetez acest domeniu mai departe. Si anume idea ca as putea face si eu cea ce fac ei si sa primesc venit din asta ;).
La inceput totul parea simplu si luminos, dar dupa cateva luni cu venit de cativa $ pe luna entuziasmul mi-a cam pierit. Am aflat ca muncind in fiecare zi cateva ore, i-ti pot aduce ceva bani, dar asta nu e ceea ce vroiam. Mai apoi am aflat ca o ideea buna si ceva munca la inceput i-ti poate aduca mult mai mult venit.